Cehs.lv modernizē mājaslapu

Kamēr daļa cilvēku dzīvo pēc principa “nav jālabo tas, kas nav salūzis”, Cehs.lv triecienbrigādes Mākslīgā intelekta laboratorija nemitīgi rūpējas, lai brigāde allaž būtu inovāciju avangardā. Ja mēs redzam, kur iespējami uzlabojumi, mēs tos veicam. Ja mēs neredzam, kur kaut kas uzlabojams, tas vienkārši nozīmē, ka jāpameklē cītīgāk.

Vienlaikus uzskatām, ka inovācijām jābūt sabiedrības īpašumam, tāpēc sveci zem pūra nekad neturam. Mākslīgā intelekta laboratorijas sasniegumi vienmēr brīvi pieejami gan zinātniskajai kopienai visā pasaulē, gan ikvienam interesentam. Šis princips strādā arī pretējā virzienā – mums nav kauns aizgūt idejas no citiem kopēja labuma vārdā. Tieši tāpēc, drosmīgā jauno tehnoloģiju uzņēmuma Rīgas satiksmes iedvesmota, Ceha triecienbrigāde nolēma veikt visaptverošu mājaslapas modernizāciju.

Pēc slēgtā iepirkuma konkursa, kurā uzvarēja Ceha meitasuzņēmums – Mākslīgā intelekta laboratorijas Kvantu biointerneta specinstitūts – paziņojam, ka par 4300 eiro (ar PVN) esam vietnē ieviesuši īpašu pasūtījuma pogu:

Nospied, lai atpistos!

Ja pilotprojekts būs veiksmīgs, plānojam šādas pogas par 4300 eiro gabalā izvietot visās portāla sadaļās un rīkjoslās.

16 Replies to “Cehs.lv modernizē mājaslapu”

    1. Gandrīz lieliski. Ja grib atpisties vēlreiz, tad jāskrullē lapa līdz atpišanās pogai pec tam, kad esi atpisies atpakaļ.

  1. Nav gana labi, vajag kautko krutāku, piem., lai uzbraucot ar kursoru pogai, tā izgaismojās un tiek uzģenerēts krāsains pipeļu salūts (tas tak nevarētu izmaksāt vairāk, kā 5000-9450)

  2. P.S.Vajag sarīkot konkursu par gada appisienu!
    Kā pirmo kandidātu lieku Andri appisa Madaru.
    Otro lieku Lieni(Brikousku) appisa kā viņu tur.
    Trešo kandidātu lieku Deimoni kaut kāds appisiens arī bija)
    GATAVS jāparunā ar Marinku par arī kādu appisienu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *