Tuvojoties sestajam “Cehstivālam”, kas 1. jūnijā pulksten 22:00 sāks savu norisi Cēsu “Fonoklubā”, “Cehs.lv” mākslīgā intelekta laboratorija ir veikusi pētījumu, kas skaidro mākslinieku proporcionalitāti sabiedrībā.

Šis laikmets ir radīšanas laikmets,” norādīja “Cehs.lv” sabiedrisko attiecību speciālists, citējot kādu slavenu mūziķi. “Katrs drīkst zīmēt visu, ko vēlas, drīkst dziedāt, dejot un rādīt visiem dirsu,” piebilda K. Āls.

Visaptverošais pētījums iekļāva kvantitatīvās izpētes metodes, piemēram, telefonintervijas “Cehs.lv” valdes biedru vidū, gan interneta diskusiju paneli, kurā “Cehs.lv” valdes biedru paustais viedoklis pārsteidzoši korelēja ar telefoninterviju aptaujās iegūtajiem rādītājiem.

“Protams, mēs sagaidām arī kritiku, jo vienmēr respondentu skaits varētu būt plašāks, bet metodes – diversificētākas, taču būsim atklāti – laboratorijas pielietotās metodes ir acīmredzami daudz uzticamākas par tām, kas tika izmantotas, iegūstot pērno pašvaldību vēlēšanu exit poll datus,” norādīja K. Āls.

Lai stiprinātu pētījuma rezultātus, tika veikta arī satura analīze grupas “Jūdas graši” dziesmu tekstos, taču kopējais verdikts palika stingrs kā tā neveiklā erekcija, kad astotajā klasē skolotāja izsauc pie tāfeles, bet tev ir plānas auduma bikses: katrs mudaks tagad ir mākslinieks.

Absolūti nejaušas sakritības rezultātā, grupa “Jūdas graši” uzstāsies “Cehstivālā”, kas, kā jau ziņots, norisināsies 1. jūnijā Cēsīs, Rīgas ielā 47 jeb “Fonoklubā”.

Jūdas graši – “Par māksliniekiem”

8 Replies to “Preses relīze: Tuvojoties Cehstivālam, noskaidrota mākslinieku proporcionalitāte”

1. Man tā arī palika puserektētā stāvoklī.
    Jibio feo katrs mudaks vienmēr ir bijis mākslinieks.
    Ko man tagad šitādu festu palaidīšu garām.
    Jāgaida Linda.
    Gatavs sagaidīt Lindu ar puserektētu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *