Kā labāk dzīvot.

Pasaule ir pilna nezināmā un neizpētītā. Pie šāda atzinuma acīmredzot nākuši puiši un meitenes no superportāla puaro.lv, kuri šodien publicējuši diez gan šokējošu rakstu. Es pat teiktu tā: raksts ir tik šokējošs, ka cilvēkiem ar vājiem nerviem, grūtniecēm un midžetiem tālāk ieteiktu nelasīt. Ja nu tomēr turpini lasīt, tālākais uz Tavu atbildību. Portāls puaro.lv šodien ir radis atbildi uz gadsimtiem seno jautājumu “Ar ko remdēt slāpes karstā laikā?”. Daudz nedomāju, pārmetu trīsreiz krustu un spiedu uz linku. Tas, ko ieraudzīju tālāk, šķiet, būs atstājis manī rētu uz visu atlikušo dzīvi. Atbilde vienmēr bija bijusi man te pat blakus. Slāpes remdējamas ar.. ar.. ūdeni.

Puaro raksta iedvesmota, sapratu, ka arī es varu dot savu artavu cilvēces izdzīvošanas jautājumos, tāpēc apkopoju visus savus mazos trikus* jeb life hacks, kas kādam, iespējams, palīdzēs savas tālākās eksistences nodrošināšanā. Šie ir mani mīļākie, komentāros droši variet dalīties ar saviem.

  1. Šķidruma ievadīšana ķermenī

Iepildiet glāzē vai citā traukā jūsu izvēlēto šķidrumu un lēnām lieciet pie lūpām. Pārliecinieties, ka jūsu mute ir atvērta, lai šķidrums viegli varētu ietecēt tajā. Izmantojot rīkles muskulatūru, mēģiniet škidrumu bīdīt tālāk barības traktā. Minēto atkārtot 5 reizes.

  1. Gaisa apmaiņa

Šis ir mazliet tricky. Savā ķermenī atradīsiet vairākus orgānus, kas rūpējas par konstantu gaisa apmaiņu. Centrālais objekts ir plaušas, bet, lai gaiss līdz tām tiktu, nāksies likt lietā uz savas sejas atrodamās detaļas. Nostājieties spoguļa priekšā. Jūsu sejas centrālajā daļā atrodas neliels izaugums. To sauc par degunu. Tieši zem tā jūs atradīsiet lielāku atveri jeb muti. Pārliecinieties, ka nestāvat vakuumā, apkārt jābūt pietiekami daudz svaigam gaisam. Izmantojiet ķermeņa muskulatūru, lai ievilktu degunā gaisu. Ja tas būs sekmīgi izdevies, jutīsiet krūšu kurvi paceļamies. Sākumā tas var būt sarežģīti, tāpēc aicinu griezties pie speciālista pēc palīdzības.

  1. Ātra acu aizvēršana un atvēršana

Bieži dzirdu sūdzības no draugiem, radiem paziņām par mums visiem tik ļoti labi pazīstamo acu izžūšanu. Lai sevi no tās pasargātu, izmantoju kādu veiklu paņēmienu, kas uztur acs virsmu mitru.

Princips ļoti vienkāršs – liekam abas rokas uz abiem vaigiem un stumjam tos augšup līdz brīdim, kad apakšējie acu plakstiņi saskaras ar augšējiem. Kad tas izdarīts, laižam vaļā. Voila! Acs virsma atkal mitra. Starp citu, šo var izmantot kā izklaidi arī ballītēs un citos saviesīgos pasākumos.

* Ar saviem novērojumiem tuvākajā laikā dalīšos arī ar puaro.lv redakciju. Esmu jau saņēmusi piedāvājumu uzrakstīt izvērstāku rakstu blogam mia.lv, bet kurš gan to huiņu lasa.

not-stupid-1

12 Replies to “Kā labāk dzīvot.”

  1. – pie kases labāk samaksāt par pirkumiem
    – pirms vemšanas neēst
    – atcerēties,ka karstā laikā labi deg
    – neņemt sms kredītus,kad esi remdējis slāpes alkoholā
    – nelasīt brivbridis.lv

  2. zāļu efektīva lietošana:°

    daudziem no Jums dzīvē pienak brīdis , kad gripa ņem virsroku, vai bezmiegs lauž garu, un visas domas velk uz miegazāļu pārdozēšanu ( nu ta stopadjakā, lai nepamostos)

    Paņemam bļodu ūdeni un daudz iepakojumus ar miega zālēm,( darbības tādas pašas, kā parasti, ) tikai šoreiz atcerieties, ka jāmērcē ir miega zāles, nevis to iepakojums, proti uzmanīgi izmantojot abas rokas, tās atradīsi, ja palūkosies mazliet pa labi, vai kreisi uz leju, un nē rokas ir tās, kas atrodās gar sāniem, nevis tas, kas karājās par vidu! nu luk, kad šis pārbaudijums ir efektīvi veikts, vari uzmanīgi ar pirkstiem, tie ir puļķīši roku galos, atplēs iepakojumu, un ber ūdens bļodiņā, dziedi dziesmiņi ( varu varu putriņu, vāru lielu, vāru mazu)

  3. Sveika, Vaidelote!
    Paldies par rakstu, uzzināju šo to jaunu. Esmu dzirdējis arī, ka viena no dzīvē svarīgākajām lietām ir t.s. dzimtas turpināšana. Kā pareizi te rīkoties?

  4. Eu! Defekācijai arī ir instrukcija! Ja nu gribas kakāt, tad vajag atrast tualeti, tajā ieiet un apsēsties uz poda. Tālāk pēc saviem ieskatuem: vel c bikses nost vai nevelc. Vai arī uzvelc tās galvā! Ā-HAHA! Ā-HAHA!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *