Dievietei – Hujievietei

Tam varbūt būs mazliet grūti noticēt, tomēr Ceha kolektīvs vienmēr ir bijis garīguma piepildīts. Daži Ceha biedri ir ticīgi katoļi, un, jā, nesamelošu, ja teikšu, ka arī budisms mūsu lokā plaukst un zeļ. Protams, pēc dažiem mūsu rakstiem un izteikumiem twiterī tas varbūt nav manāms, tāpēc kādu laiku atpakaļ nācām klajā ar ideju, kas liktu mūsu karmai sevi mazliet pielabot. Izveidojām draugiem.lv lapu, kurā rakstām tikai par visu skaisto. Smieklīgs jociņš šeit, smieklīgs jociņš tur, skarbas un sirdi plosošas dzīves atziņas, kā arī, protams, piemīlības pilnas bildes ar maziem haskiju kucēniem. Principā tāda 21. gadsimta bībele, tikai par kripatņu mazāk incesta. Aizstāvam dzīvnieku tiesības un iestājamies par homoseksuālismu un gaidīšanu līdz kāzām. Gandijs būtu lepns.

Kādu laiku jau darbojamies, un varu teikt godīgi, ka rezultāti ir acīmredzami. “Esi tas, ko tu vēlies redzēt citos” patiešām darbojas. Bezpajumtnieki sākuši mūs sveicināt, repera Edija skaņdarbi vairs neizraisa iekšēju asiņošanu un pat brīžiem šķiet, ka arī Maximas pārdevēju sejās parādās tāds kā .. smaids. Visā visumā varam teikt, ka dzīve bija sākusi iet uz augšu. Līdz šai dienai. Iedomājieties manu pārsteigumu, kad šodien pie sava ik rīta kruasāna un dubultās lates iegāju draugiem.lv lapā, kas mums, sievietēm, sniedz ikdienas iedvesmu un spēku dzīvot šajā vīriešu pārvaldītajā pasaulē – dievietei. Liels bija mans šoks, redzot, ka mūsu ar mīlestību radītie ieraksti tiek bez žēlastības zagti! Ar asarām acīs piespiedu pogu “pārtraukt sekošanu”, un devos uz savu otru mīļāko interneta vietni daiļā dzimuma pārstāvēm (vai kā mēs sevi saucam – stiprā dzimuma pārstāves!) – Mia.lv. Un tavu brīnumu! Arī viņi aukstasinīgi nozaguši Ceha īpašo vegānisko kēksiņu recepti.

1

Satraukta devos pie pārējiem Ceha puišiem, lai dalītos savā sāpē. Viņi bija šokā un vienbalsīgi nolēma – man jāatgriežas virtuvē. Bet par spīti visam mani nepameta vēlme atmaskot šos divus nekaunīgos portālus, kas raduši veiksmi uz svešiem lauriem. It sevišķi jau Mia.lv, kas kādu laiku atpakaļ lepojās ar Latvijas labākā bloga titulu.  Viss. Ceham ir laiks atgūt to, kas ir mūsu!

2

19 Replies to “Dievietei – Hujievietei”

  1. Varbūt ka kļūdos, bet vai maz kristietībā ir dievietes? Man liekas ka tādas ir, piemēram, Grieķu mitoloģijā.

    Kas tas par pagānu blogu? Tāpēc jau zog rakstus bez sirdsapziņas pārmetumiem

  2. Es nesapratu par ko cepiens. Bet vasarsraibumiņi ir super. It īpaši tie, kas tiek iegūti visiem nostājoties aplī un tad vienam centrā ieliekot sūdu zeķē un griežot pa gaisu. ooosom

  3. Vasaras raibumus nespēlē ar zeķi!!

    Visi dalībnieki pieliek zodus pie apaļa galda malas un spēles vadītājs atvēzējas ar lāpstu uz vidū esošā svaigā sūda. Uzvar tas, kuram vairāk vasaras raibumi uz sejas.. Pie nepieciešamības atkārto, uzvarētājs ir jaunais spēles vadītājs.

  4. Zinot to, ka nesen veiktā pētījumā Dievietei.lv atradu vismaz 10 Latvijas portālu oriģinālrakstus, šis ir tāds neliels sīkumiņš:D Vienkārši Dievietei.lv zaglīgā komanda ir sajutusi Latvijas interneta vareno visatļautību, un ja vēl kāds eiro maciņā ieripo par huļi muļi saliktajām reklāmām, tad vispār ideāli. Pareizi es saku, Darja Rutenberga, zaglīgā portāla Dieveitei.lv idejas autore, redaktore un sazin kas vēl?

  5. Nez kāpēc neviens neievēro, ka jūs paši esiet publicējuši recepti, kurai klāt ir bilde ar Dievietei.lv logo virsū? Dievietei.lv mājaslapā šī recepte tika publicēta 2014. gada 14. aprīlī. Kaut kas te neiet kopā- jums ta nešķiet?

    Dievieti- tik nožēlojami, ka vīrietis būdams- Tu to vien dari kā meklē veidus, lai nomelnotu sievietēm domāto portālu- kur vien var un nevar.
    Esi vecis- atklājies, lai varu Tev personīgi sadot pa seju! :D
    Kā redzi- Tu neesi vienīgais portālu ”pētnieks” :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *