CEHSTIVĀLS!

Bija nepieciešami pieci gadi, lai piecu alf-tēviņu radošā triecienvīzija manifistētos kā kupla un spēcīga radošā triecienbrigāde. Neesam taupījuši ne līdzekļus, ne spēku, lai augtu un gūtu jaunu pieredzi ik dienu. Ja pirmajā gadā ņukājām roltonus, tad šogad mums ir sava virēja. Piecu gadu laikā, Cehs.lv vārds ir iekarojis sirdis un blogu topa virsotni, raisījis smieklus un iedvesis bijību. Šogad, gluži kā Krievijas ārpolitika, Cehs.lv darbība ir sasniegusi metastāzi – mēs rīkojam festivālu!

Fonoklubā, 23. augustā, uzstāsies Transleiteris, Comedy Latvia, The Beatles* un daudzi citi viesmākslinieki. Pārsteigumi, konkursi ar balvām ū tē tē ū tē jē pē!

* The Beatles koncerta norises vieta un datums var tikt mainīti, neskaidrību gadījumā rakstīt uz info@pestivals.lv

3 Replies to “CEHSTIVĀLS!”

  1. Interesanti, ka neviena Krievijas vaina, nu izńemot Krimu, nav dokumentali pieradīta. Faktu nav, tukša plapašana, falsifikacijas un provokacijas. Nabaga Ukrainas tauta, domaju galu galā vińi vienkarši pakers šo Kijevas vadibu, un tas bus briesmigi.

  2. Veri saspišas. A bijušais 101rādio ziedu kvartets būs? Pīpēt iekšā varēs? Savu alkholou drīkst ienest? Jāguļ Telts vieta jārezervē laikus? Cik maksās hodogs? VIP telts būs? Holikoptera nolaišanās laukums? Slapjo pežu konkurss? Mammu drīkst ņemt līdzi?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *