2018. gada Latvijas futbola izlases pamatsastāvs

Ne viens vien sporta cienītājs pēdējo nedēļu laikā skatoties futbola pārraides, būs riebumā triecis pret zemi televizora pulti, aurojot: „Šis teātris vairs nav paciešams!”. Jā, izturība un vīrišķība jau labu laiku nav svarīgākās īpašības, ko meklēt labā futbolistā. Tās aizstājusi aktierprasme un baletdejošanas iemaņas.

Tomēr, pārlieku nepārdzīvojot par sabojāto sportu, vēlos izmantot jaunākās futbola tendences, lai izveidotu tādu Latvijas futbola izlasi, kas nākamajā pasaules čempionātā varētu cīnīties par medaļām.

2018. gada Latvijas futbola izlases pamatsastāvs:

futbols

Uzbrucēji: Artuss Kaimiņš, Rihards Lepers, Intars Rešetins. Jauni, spēkpilni, tajā pat laikā arī pieredzējuši un neapšaubāmi talantīgi aktieri. Katrs kritiens pretinieku soda laukumā būs kā piecminūšu sāpju monologs.

Pussargi: Ģirts Ķesteris, Artūrs Skrastiņš, Andris Keišs. Ja nu tomēr tiesnesis neuzķeras uz jauno talantu sāpju grimasēm, pussargu līnijā atradīsies smagā artilērija – vīri, kas piecu minūšu laikā izdalīs dzeltenās kartiņas pusei pretinieku spēlētāju.

Aizsargi: Jaroslavs Barišņikovs, Lauris Reiniks, Māris Sants, Gunārs Kalniņš. Šī aizsardzības līnija būs nesatricināma, jo pretinieku spēlētāji baidīsies nonākt ar mūsu aizsargiem „aizmugures” pozīcijā.

Vārtsargs: Juris Millers. Kaut arī nav drošas informācijas par Jura futbolista prasmēm, visiem zināms, ka viņš pieradis vienlaicīgi operēt ar vismaz divām bumbām un prot tās lieliski apstrādāt. Šādas zināšanas ir neatsveramas. Tāpat mēļo, ka Juris Millers, jau ir pazīstams ar visām pasaules čempionāta bumbām.

Ar šādu komandas sastāvu nav iespējams nošaut greizi. Medaļas jau tuvojas. Latvija Var!

8 Replies to “2018. gada Latvijas futbola izlases pamatsastāvs”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *