Kaitošana – geju sporta veidu karalis

Jau izsenis pasaules seksuālās minoritātes iecienījušas sporta veidus, kādus normāli cilvēki nepiekopj. Savulaik homoseksuālu vīriešu vidū ļoti lielu popularitāti ieguva “Džudo” (柔道 jūdō – “gentle way”) – sporta veids, kurā divi vīrieši cenšas viens otru pēc iespējas maigāk noguldīt un piespiest pie zemes. Laiks gāja uz priekšu un viņi saprata, ka arī šāds kontakta sports ir pārāk bīstams un agresīvs, tāpēc par izteiktu geju sportu līderi izvirzījās šahs. Visi pasaules geji sēdās, lai “cīkstētos” uz šaha dēlīša, kur spēles mērķis ir izmantot falliskās figūras, iedzīt stūrī pretinieka vērtīgāko figūru un to nogāzt. No visām šaha figūrām tikai viena ir sieviete. Zaudējot dāmu, spēle turpinās tikai ar vīriešu figūrām. Katrs sevi cienošs šahists vispirms centīsies nosist pretinieka dāmu. Ne velti daudzas no pazīstamākajām partijām, kas tiek plaši izslavētas starp šahistiem, guvušas popularitāti tieši ar to, ka dāma tikusi upurēta.

Taču neviens no šiem sporta veidiem nebija tik vienojošs, kā vajadzētu. Kādā no Eirovīzijām tika nolemts radīt sporta veidu, kas apkopotu sevī homoseksualitātes pamatdomu un katram garāmgājējam to pamanot nevaldāmi paspruktu: “Skat – redz kur pidars!”

Sākumā tika sastādīts pašu gejiskāko lietu saraksts: varavīksne, mīlestība, saule, jūra, vīrieši apspīlētās drēbēs, iedegums, skūtas vīriešu kājas, pūķa laišana, vasara, muskuļi, atturēšanās no alkohola, Markusa Rivas mūzika. Atlika izdomāt, kā tu visu apvienot vienā sporta veidā, tajā pat laikā paturot prātā, ka tam jābūt pietiekami fiziski sarežģītam, lai no sievietēm to spētu piekopt vienīgi lesbietes.

Tā radās kaitošana. Sporta veids, kurš ik vasaru pludmalēs pulcē izrādīties gribošus gejus. Sporta veids, kurš pat lietainu dienu Saulkrastu pludmalē var pārvērst par varavīkšņotu praidu.

Sporta veids, kura piekopējiem nav kauns dziļi ievilkt elpu un visai pasaulei pateikt: “Es esmu gejs!”

Resursi:
http://www.gaysports.com

15 Replies to “Kaitošana – geju sporta veidu karalis”

  1. Beidzot sapratu, kāpēc visu mūžu esmu vēlējies nodarboties ar kaitošanu..
    Man nepieciešams inventārs! Pērku lietotu un lētu pūķīti maigos krāsu toņos (kaut kas starp rozā un tirkīza, galvenais lai nav pārāk sarkans). Par samaksu vienosimies ;)

  2. Damn it!
    Kamdēļ klasiskā brīvā cīņa nav pieminēta?
    Brīvā cīņa taču ir ultra-gejiskākais sporta veids no visiem geju sports veidiem (vismaz bija).

  3. Kungi, aicinu Jūs izzināt savu Vavuniya (telpisko jūtīgumu). Citēšu sevi:

    “Dzīvē, tāpat kā šahā, dāma staigā, kur tai tīk, bet, ja dāmas nav, vietā stājas bandinieks. Polonnaruwa.”

  4. -1 ! tik pat labi var pieminēt golfu, sērfošanu, slēpošanu, seksu utt utjp ! Principā jebkurš sporta veids ko nepiekopj cements ir gejisks :D

  5. kapēc raksta autors pieminēja markusa rivas mūziku??? kapēc nav minētas arī lauris reiniks, kura mūzika sakņojas maigās vīriešu mīlestības avotā??? pie tam, lauris iekš USA arī kaito ar draugiem……….

  6. Manā sejā viebumu izsenis ir radījusi dubultā vīriešu kamaniņbraukšana. Tur pat pēc incesta nedaudz ož, jo kā ievēroju tie (komanda), parasti, ir brāļi. Ideālā variantā, no Vācijas

  7. Līdz šim, diemžēl, šahu uzskatu vairāk par svinga spēli nevis homospēli, tieši šīs dāmas apgāzšanas dēl, bet kaitošana kļūst par absolūti homoseksuālu ar brīdi, kad pie kaita zižļa pieskaras Santu Māriņš, vienlaicīgi noskaitot kaut kādu pātaru.

  8. pagājušovasar viens šāds pediņš man konkrēti izbesīja, guļu laiski pludmalē un sauļojos, mana pusjūdzi garā kumeļkāja viegli viļņojas piekrastes viļņos, bet kur nu, vienam kaitotājam vajag ar savu pūķi iemaukties manī, iepīt manu metamo savās virvēs un tad pusstundu ar piesarkušu mūli kaut ko tur šķetināt vaļā… zajebaļi, visa diena konkrēti sadirsta…

  9. PasistsNu, subkultūras paietsībā ir novecojis termins, kas darbojās kaut kādos 70. un 80. gados rakstot par pankiem, reperiem, skinhediem u.c. sociāli marginālām grupām. Mūsdienās, kad identitāte ir mainīga un nenoteikta, pat apspriežot šīs trandicionālās subkultūras tas subkultūru termins nav precīzs (jo tas pastāv uz to, ka identitāte ir fiksēta).Drīzāk var runāt par neo-ciltīm, kur tava GAUME nosaka piederību kādai grupai. AKA tas KĀDUS zābakus tu pērc nosaka tavu piederību kādai sociālai grupai, nevis tas PAR CIK tu viņus nopērc. P.S. Wikipedia referencēm, like seriously? Mans hobijs ir editēt un mainīt informāciju Wikipēdijā! : D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *