Jaunās, skaistās, veiksmīgās

Latvijas seksa blogerisms ir aizgājis pa galīgi nepareizu attīstības leņķi. Nezinu kāpēc kāds ir izdomājis, ka veiksmes formula ir kaut kur pagrābt glītu meiteni un tad masēt no viņas ārā stāstus par pie durvīm atstātām rozēm, neveikliem pielūdzējiem, kurus rindā sūta dirst, un tamlīdzīgām pašas izcilību pasvītrojošām puspatiesībam. Man kā vidusmēra latviešu vīrietim, pēc tādu rakstu izlasīšanas, kļūst skumji un mazvertīgi ap sirdi, es vienkārši nespēju identificēties ar kādu, kas visu laiku uzvar horizontāli, vertikāli, finansiāli.

Ļoti gaidu to brīdi, kad šobrīd karstās un aktuālās seksblogeres apprecēsies un zaudēs iedvesmu, lai dotu vietu tīrai slotai. Bet šoreiz tādai īstenai neskaitāmu mīlas sakāvju veterānei, 36-gadīgai biroja administratorei, kuras maisiņos zem acīm ir sakrājies viss daudzo atteikumu rūgtums. Gribētos palasīt par randiņiem no “neglītās draudzenes” skatu punkta, kura tiek ņemta līdzi smukajai tikai balasta pēc. Protams, dažreiz arī viņai paveicas notvert kādu puisi ar ne pārāk sliktām drēbēm un sakodienu, gadās pa kādai dāvaniņai un ilgstošākām attiecībām, bet kopumā par iemeslu viņas nesen atvērtajam seksa blogam varētu kalpot briesmīgais izmisums, apzinoties, ka gluži kā krūtis, arī visa viņas dzīve slīd arvien zemāk.

Arī žurnālu un portālu redaktori noteikti iegūtu, investējot daudz ilgtspējīgākā gaļā, jo atšķirībā no smukajām, jaunajām, dzirkstoši asprātīgajām veiksminiecēm, sagurušo biroja administratori neviens īsti precēt negribēs. Viņa rotācijā būs vēl vismaz 10 gadus, kamēr luksus klases svaigumiņus tuvāko pāris gadu laikā nogrābs kāds veiksminieks vai oportūnists un neviens vairs no viņas nedabūs ārā ne vārda par to, kas notiek viņu guļamistabā.

Bet visvairāk iegūs vīrieši, kas skaidri zinās, ka satiekot seksa blogeri dzīvē (un tas ir visu lasītāju klusais sapnis) būs daudz lielāka iespēja atstāt uz viņu labu iespaidu pat neskatoties uz savu lieko svaru, pagājušā gada kolekcijas biksēm un desmaižu elpu. Un tad jau pāris pizģīti joki, un nezin kur vakars aizvedīs…

17 Replies to “Jaunās, skaistās, veiksmīgās”

  1. Visvairāk mani smīdina tas, ka daža laba lielā rakstu rakstītāja, strādā par viesmīli pabriesmīgā bārā. Un cik esmu ar Viņu runājusi, pelēcīga pele. Paceļam glāzes!

  2. Tik ļoti taisnība par brīdi, gad “brīvās” tiek sagūstītas, noplok visa viņu kaisle, aizmirstās instinkti, labākajā gadījumā blogs nomirst, vēl ļaunāk – turpinās ar sarunām par modi vai ēdienu :(

  3. Mūsu tipiskā seksa blogere ir A) nesen ar izteiktu viduvējību absolvējusi LU SZF, bet vēl pagaidām ar naivu pārliecību par savu talantu un unikalitāti vai B) ar iesāktu, bet pamestu augstāko izglītību par viesmīli strādājoša, jauna sieviete ar ievērojamu lieko svaru.

  4. es tā līdz galam nesapratu te domu. tomēr man ārkārtīgi kaitina šitas sīkās blozgas ar savu sex-filozofēšanu. Atsakito abas puaro čiksas, autoram varjadzētu pieminēt pēdējo gadu lielako zurnālistikas un mediju postu – Lī Brikovski. Vo tas ir pi z ģeeec, vienkārī pozorņiks.

  5. Palasīju PDz iepriekšminētās Lee Brikowskey (Nesaprotu vai viņai kauns, ka viņa ir Liene BrikoVska?)seksa sleju. Visi svētie apžēlojieties par manu dvēseli, ka esmu ko tik bezjēdzīgu lasījusi, nē es to nopietni saku, jo īsti nesapratu PAR KO IR UZRAKSTĪTS.
    Merelina man gan patika, žēl, ka vairs nav TAS.
    Šeperdes jaunkundze – dievs dod turpināt to visu, jo vismaz paraujos un izlasu ar labestīgu smīniņu sejā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *